Keep It Clean Day!

Op 19 september gaan we tijdens Keep It Clean Day met zoveel mogelijk mensen in Nederland zoveel mogelijk zwerfafval opruimen.

Promotiemateriaal downloaden?

Wilt u Keep It Clean Day ondersteunen met promotiemateriaal? In de webwinkel van Gemeente Schoon kunt u de poster en logo's downloaden.

Hoe gaan we het doen?

Op de meest simpele manier die we bedenken kunnen: op 19 september 2014 wandel je naar buiten. Je pakt wat zwerfafval op en stopt het in de prullenbak. Klaar!

Regels

Er zijn vijf simpele regels en is er toch een landelijk geheel. Alles mag - als het maar leuk is - en je de volgende 5 punten meeneemt:Poster A3 KICD 2014

1. Het heet Keep It Clean Day!
  2. Het is op vrijdag 19 september 2014
  3. Het is voor álle inwoners van Nederland
  4. Je gebruikt het Keep It Clean Day! logo
  5. Je ruimt rondslingerend zwerfafval op

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

De kracht van de wereldwijde beweging van de World Clean Up zit in de simpelheid. Als iedereen een beetje doet, hebben we samen een heleboel! Opruimen kan overal: bij het bedrijf waar je werkt, op de school waar je les geeft of volgt, bij organisaties, gemeenten en de ministeries in Den Haag.